-->

Inventio.IT - Vi har levererat tillit och trovärdighet sedan 2001

Vi är en ledande Microsoft-partner som leverar IT-lösningar i enlighet med våra kunders verksamhetsbehov. Vår främsta styrka ligger i Microsoft ERP-lösningar, IT-säkerhet, IT-drift och Cloud-tjänster. Vi installerar, implemenerar och tar hand om driften för dina affärslösningar. Vi rekommenderar små- och mediumstora företag att fokusera på kunders individuella affärsmål och behov. Våra Microsoft-certifierade konsulter har lång erfarenhet och kunskap inom rådgivning och support av affärslösningar. Det är viktigt för oss att våra kunder kan fokusera på sina kärnverksamheter istället för driften av komplexa IT-lösningar. Genom att vara baserade i Köpenhamn, Aarhus och Odense täcker vi nästan hela Danmark såväl som våra internationella kunders dotterbolag i resten av Skandinavien och över hela världen. Vår organisation är horisontellt strukturerad med korta avstånd mellan anställda och vår CEO. Det här skapar en hög nivå av innovation och kvalitet i det dagliga arbetslivet på vårt kontor. 

Vi är specialister på Microsoft Dynamics NAV

Funktionerna inom Microsoft Dynamics NAV inkluderar allt du behöver för att driva en framgångsrik verksamhet och för att få den att växa. Microsoft Dynamics NAV ger verksamheter och deras anställda tillgång till industrispecifika funktioner, exempelvis inom handel, produktion, logistik, projekt, tjänster och den offentliga sektorn. Microsoft Dynamics NAV är enkelt att använda och skräddarsy. Verksamheter kan enkelt personifiera gränssnittet, addera nya funktioner och integrera det med andra applikationer. 

Microsoft Dynamics C5 Classic

Microsoft Dynamics C5 är en integrerad företagslösning som kan skräddarsys efter dina behov. C5 är perfekt för entreprenörer och små företag. Programmet innehåller omfattande funktioner och teknologi som kan supportera och förbättra alla uppgifter och mål inom företaget. Inventio.IT kommer fortfarande att leverera C5, men Microsoft slutade att utveckla lösningen år 2019.

IT-lösningar

Vår IT-avdelning består av anställda med omfattande kunskaper, formell utbildning och många års praktisk erfarenhet av att tillhandahålla tjänster och rådge våra IT-kunder. Det är ofta ett komplext arbete att sammanföra tjänster, nätverk och mer för att skapa en effektiv IT-infrastruktur såväl som att förklara och initiera optimering av andras operationell procedurer. Därav är det viktigt för oss att de anställda är redo för uppgiften och alltid har förmågan att ge råd och implementera hela infrastrukturlösningar på ett professionellt och kompetent sätt.  Vi kan erbjuda allt från utveckling av strategier och standardisering av rapporter såväl som att optimera befintliga infrastrukturer. 

Hosting/Cloud-lösningar

Vår Hosting-avdelning består av mycket kompetenta kollegor som är specialiserade på utveckling och underhåll av en server-park som består av HP-server samt Microsoft- och Citrix-mjukvarulösningar. Avdelningen har en egen hotline-support i vilken anställda hjälper och supporterar våra kunder. Med vår 24/7-service är du alltid i säkra händer hos Inventio.IT. Genom att outsourca drift till ett hosting-företag kan du uppnå skalfördelar och säkerhet som är svår att uppnå som ett litet eller mediumstort företag. 

 

Vi är stolta över alla våra certifieringar

Våra anställda är vår viktigaste tillgång, därför är det viktigt för oss att våra anställda håller en hög nivå av expertis. Vi säkerställer detta genom kontinuerlig utbildning, kurser och viktigast av allt; certifiering från Microsoft. 

Plus  Microsoft Gold ERP Partner

Plus  Microsoft Gold Hosting Partner

Plus  Microsoft Silver Cloud Accelerate Partner

Plus  Microsoft Silver Data Platform Partner

Plus  Microsoft Silver Customer Relationship Partner

Plus  Microsoft Silver Application Integration Partner

Plus  Microsoft Surestep

Plus  Microsoft Solution Selling

Plus  Microsoft ERP Partner (C5 and NAV) of the year: 2010, 2011, 2013, 2014

Plus  Microsoft ERP Cloud Partner (C5 and NAV) of the year: 2015

Plus  Børsen Gazelle Prize: 2008, 2009, 2010