-->

Supply Chain Management i Business Central

Förvandla ert flöde i värdekedjan

Moderna företag har behov av digitala och automatiserade processer i alla de rörliga delar som leveranskedjan består av. Med rätt hantering och ett bättre dataflöde inom ordrar, inköpsbehov, lager, kunder och leverantörer kan du öka effektiviteten, leveransförmågan och lönsamheten.

Inköpsorderhantering

Optimera din inköpsorderhantering och minska lagerkostnaderna genom att automatisera hela din inköpsprocess med intelligenta verktyg som ger dig enkel åtkomst till leverantörsadresser, översikt över inköpstransaktioner och lager när inköpsordern bokförs. Förenklar även bokföringen av inkommande fakturor och kreditnotor.

Flytta varor

Företag med flera lagerlokaler som behöver flytta varor kan enkelt flytta varor från hylla till hylla bland lagerplatserna - och hålla reda på allt i ett system. Men affärsflyttfunktionen i Business Central hjälper inte bara ditt företag att optimera verksamheten. Systemet säkerställer också att lagervärdet för det ursprungliga lagret och överföringslagret automatiskt uppdateras när varor flyttas.

Monteringskontroll

Monteringshantering gör det enkelt att effektivisera och digitalisera processerna hos tillverkningsföretag som specialiserar sig på att montera flera komponenter till en färdig produkt. Systemet gör det möjligt att nyttja dessa fördelar utan att investera i ett stort, komplext produktionssystem. Monteringskontroll är integrerad med försäljning, planering, order och lager.
Business Central Essentials

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

För företag som har behöver av avancerad ekonomi, lagerhantering, CRM, försäljning och inköp, case/project.  

659 / 848

Per månad per användare

Business Central Premium

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

Samma funktioner som Essentials +  produktionskontroll och servicemodul.

939 / 999

Per månad per användare

Vill du veta mer om Supply Chain Management i Business Central?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt