-->

Projektstyring i Dynamics 365 Business Central

Styr projekten säkert mot målen

Få en fullständig översikt över pågående projekt och deltagarna. Se utvecklingen för projekten och styr det enskilda projektet säkert i mål. I önskad kvalitet. I tid. Och i enlighet med budget. Förutom att säkerställa effektivitet och ge en översikt gör systemet det också enkelt att dokumentera utvecklingen av dina projekt.

Automatisera och effektivisera processer från början till slut
med intelligenta verktyg

Resurshantering

Få en bättre överblick över dina resurser och kompetenser på ett ställe så att du enkelt kan hitta och sälja individuella kompetenser och relaterade kompetenser för dina kundprojekt.

Estimater

Få kontroll över resursförbrukningen i varje enskilt projekt och skapa en optimal översikt över tillgänglig kapacitet och planerade kostnader.

Uppgifter

Få en bättre överblick över uppgifter och faktureringen av dem. Och bli bättre på att hantera både fastprisuppgifter och uppgifter som avräknas efter förbrukad tid och material.

Tidsförbrukning

Användarvänliga kalkylblad gör det enkelt att hålla koll på tiden som spenderas på enskilda projekt. Ett inbyggt arbetsflöde för godkännande säkerställer full kontroll.

Flera språk

Som projektledare har du möjlighet att arbeta med flera språk i systemet, förutsatt att språket är tillgängligt som standard.

Orsakskoder

Anpassade orsakskoder gör det enkelt att hantera och spåra användarnas transaktioner över hela systemet.

Utökad text

Du kan skapa ett obegränsat antal rader, så du är alltid säker på att det finns utrymme för att beskriva lagervaror, resurser, konton etc.

Intrastat-rapportering

Systemet gör det möjligt att automatiskt hämta de uppgifter du behöver för att rapportera Intrastat-information till myndigheterna.

Business Central Essentials

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

För företag som har behöver av avancerad ekonomi, lagerhantering, CRM, försäljning och inköp, case/project.  

659 / 848

Per månad per användare

Business Central Premium

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

Samma funktioner som Essentials +  produktionskontroll och servicemodul.

939 / 999

Per månad per användare

Läs mer om projektledning i Business Central

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt