-->

Produktionsstyrning i Business Central

Produktionen görs flexibel och effektiv

Vägen till snabbare ledtider, minskad lagerbindning och ökad lönsamhet i produktionen är ett resultat av ett bättre kapacitetesutnyttjande, bättre överblick över ordrar/artikelflöde samt dynamisk planering.  Förvandla din produktion med de bästa metoderna för produktionshantering i Business Central.

Vilka fördelar får du genom att digitalisera din produktionshantering?

Stigande krav på specialproduktion istället för massproduktion. Färre enheter per order. Utmaningar med den långsiktiga planeringen på grund osäkerheten att inte veta vilka beställningar du får när. De nya kraven har dramatiskt ökat tillverkningsföretagens komplexitet. Inte minst de som fokuserar på massproduktion. Svaret finns oftast i digital transformation i form av en produktionshanteringslösning. Digitalisering säkerställer att du kan utnyttja kapaciteten optimalt. Uppnå låg lagerbindning. Och leverera snabbt - även om du skräddarsyr varor och bara startar produktionen när ordern kommer. 

Minska omkostnaderna och öka kundservicen
med intelligenta verktyg.

Produktionsordrar

Med produktionshantering i Business Central kan du enkelt och snabbt skapa och hantera produktionsordrar och hantera artikelförbrukning för varje order.

Versionskontroll

Var effektivt utrustad för att möta kundernas krav på skräddarsydd produktion genom bättre hantering av flera olika stycklistor och rader.

Smidig produktion

Gör er planering dynamisk och skapa optimala förhållanden för att hantera toppbelastningar och sista minuten-ändringar.

Lager och logistik

Intelligenta planeringsverktyg säkerställer att du alltid har rätt artiklar i lager,  oavsett om ni får en order som är skräddarsydd eller massproducerad.

Forecast

Få en helt annan översikt över efterfrågan, tillgänglig kapacitet etc. och optimera planeringen. Ni får även bättre kontroll över produktions- och inköpsordrar.

Kapacitetsplanering

Justera kapaciteten efter behov och tillgängliga maskincenter. Optimera rutter och få automatiskt uppdaterade beställningar och materialplanering.

Maskincenter

Användarvänliga verktyg säkerställer att du kan hantera kapacitetsbehovet för dina maskincenteroch ansvarscenter på rätt detaljnivå.

Underleverantör

Är du en underleverantör? Gör det enkelt att skicka råvaror, oavslutade eller delvis färdiga varor till andra företag för bearbetning.

Business Central Essentials

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

För företag som har behöver av avancerad ekonomi, lagerhantering, CRM, försäljning och inköp, case/project.  

659 / 848

Per månad per användare

Business Central Premium

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

Samma funktioner som Essentials +  produktionskontroll och servicemodul.

939 / 999

Per månad per användare

Läs mer om reproduktionshantering i Business Central

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt