-->

Ekonomistyrning i Dynamics 365 Business Central

Ge ekonomifunktionen en digital boost

Ekonomifunktionen förändras. Det måste finnas kontroll över konton och budgetar - men ekonomin måste också vara en vägledning. Allt detta kan du säkerställa med Business Central. Effektivisera processer, knyt ihop ekonomi och verksamhet och gör det enkelt att leverera analyser.

Effektivisera processerna inom ekonomi och knyt ihop dem med försäljning, inköp och lager

Ekonomi

Allt du behöver för att skicka till redovisningsjournalen, få en översikt över dina konton, poster, moms, återkommande poster och mycket mer.

Budgetar

Gör det enkelt att skapa och hantera budgetar - exempelvis för de kommande 12 månaderna. Säkerställ att allt går som planerat, eller kanske ännu bättre?

Periodisering

Gör det enkelt att fördela kostnader som hyra, försäkring etc. för olika perioder - och undvik förskottsbetalningar, återkommande betalningar eller manuella processer.

Faciliteter

Gör det enkelt att sprida kostnader som hyra, försäkring etc. över olika perioder - och undvik förskottsbetalningar, återkommande betalningar eller manuella processer.

Fordringar

Få en översikt över försäljningstransaktioner, registrera dem i översikter och hantera dina fordringar och betalningsprocesser.

Revisionsspår

Verktyget för ekonomistyrning i Business Central lägger automatiskt till granskningsspår och dokumentation till varje transaktion.

Hantering av bankkonton

Gör det enkelt att skapa och hantera flera bankkonton på ett ställe och i olika valutor.

Avstämning

Gör det enkelt att stämma av och hålla reda på bankdata med automatiserade processer i dina banktransaktioner och ekonomisektionen i Business Central.

Dimensioner

Gör det enkelt att lägga till ett obegränsat antal dimensioner till vilken princip som helst och gör det därmed även enkelt att leverera avancerad ekonomisk analys till ledningen.

Valutahantering

Hantera flera valutor inom t.ex. skulder, fordringar, VD-rapporter samt lager- och bankkonton. Systemet samlar själv in kurser från Danmarks Nationalbank.

Rapportering

Få tillgång till standardrapporter för balansräkningar, budgetbalanser, kontospecifikation och Intrastat. Få också möjlighet att designa rapporter själv och komma åt dem från surfplattor och smartphones.

Tillbakakalla bokförda poster

Återskapa borttagna poster. Du kan välja att antingen återskapa den specifika posten eller ett helt utkast. Det är effektivt för dig om du har gjort ett skrivfel och vill återskapa ditt inlägg eller utkast.

Bankavstämning

Gör det enkelt att stämma av och hålla reda på bankdata med automatiserade processer i dina banktransaktioner och ekonomidelen i Business Central.

Business Central Essentials

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

För företag som har behöver av avancerad ekonomi, lagerhantering, CRM, försäljning och inköp, case/project.  

659 / 848

Per månad per användare

Business Central Premium

Microsoft Cloud / Inventio Cloud

Samma funktioner som Essentials +  produktionskontroll och servicemodul.

939 / 999

Per månad per användare