-->

Dynamics 365 Business Central

Ta vara på de senaste digitala möjligheterna för att effektivisera din värdekedja 

Business Central är den nya, molnbaserade versionen av Dynamics NAV/Navision Business Central som gör det revolutionerande enkelt att integrera, optimera och hantera all din data och alla dina processer inom finans, försäljning, marknadsföring, lager, produktion, service, projekt, HR och Office 365.

Därför ska du välja Business Central från Inventio.IT

Fatta bättre beslut

Få all data och alla processer att kommunicera med varandra och skapa automatiserade flöden samt en 360-inblick som skapar bättre underlag för beslut.

Öka effektiviteten

Dela data, e-postmeddelanden och dokument mellan mobila enheter, team och anställda och få uppgifter snabbare.

Molnet garanterar flexibilitet

Ditt behov kan förändras. Med Business Central i vårt moln eller Azure är du alltid garanterad enkel och flexibel lösning.

Slipp IT-driften

Överlåt säker drift och säkerhetskopiering av din Business Central till oss. Mer än 1000 kunder har redan valt oss.

Kom igång direkt från endast 659 kr i månaden

Business Central Essentials

Microsoft Cloud/Inventio Cloud

För företag som har behov avancerad ekonomi, lagerhantering, CRM, försäljning och inköp samt uppgifter/projekt. 

659 kr/849 kr

Per månad per användare

Business Central Premium

Microsoft Cloud/Inventio Cloud

Samma funktioner som Essentials + produktionskontroll och servicemodul.

939 kr/999 kr

Per månad per användare

Business Central team-member

Microsoft Cloud/Inventio Cloud

Begränsad användare med behörighet till att skapa erbjudanden samt läsrättigheter till kunder och produkter.

79 kr

Per månad per användare

Användarvänlig app för surfplatta och smartphone

Få en översikt över ditt företag dygnet runt
Visa/skapa kunder och leverantörer
Skapa offerter, ordrar och fakturor
Se historik, intäkter, resultat
Microsoft Dynamics 365 Business Central
Tillgång till olika statistik
Visa eller lägg till bilder för kunder, produkter etc.
Sök och filtrera produkter
Visa lagerstatus

Förvandla hela ditt företag och automatisera processerna med Business Central

Ge ekonomiavdelningen ett digitalt uppsving

Med Microsoft Dynamics 365 Business Centrals ekonomihanteringsverktyg får du tillgång till allt det moderna företaget behöver för att hantera och effektivisera likviditet, anläggning, moms, valuta, betalningar etc. Få din data att kommunicera mellan konton, försäljning, inköp, lager och kunder och öka din översikt  - och få enkel åtkomst till analys och rapportering.

Optimera försäljning, marknadsföring och service (CRM)

Sälj effektivare och optimera er service. Utnyttja möjligheten att bättre samordna dina aktiviteter inom försäljning och marknadsföring och leta efter de bästa möjligheterna. Få automatiserade och riktade kampanjer. Få en översikt över serviceuppgifterna och optimera din service- och kundupplevelse.

Automatisera och effektivisera värdekedjan

Många företag har en enorm potential att bli mer effektiva genom att automatisera, optimera och integrera processer inom upphandling, lager och distribution. Gör det enkelt med Business Central. Trimma inventeringen och maximera lönsamheten, öka leveranssäkerheten och minimera fel och slöseri genom noggranna prognoser av inköpsbehov, effektiva processer och bättre lageröversikt.

Styr projekten säkert i mål

Svenska företag blir mer och mer projektfokuserade och effektiv ledning är nyckeln till framgång. Med Business Central får du alla digitala projekthanteringsverktyg du behöver för att nå dina mål på ett säkert sätt. Få en bättre översikt över alla dina uppgifter, din materialförbrukning, tidsberäkningar, budgetar - och mycket mer - för dina projekt. 

Effektivisera produktionsprocesserna

Driver du ett tillverkningsföretag och vill reducera leveranstiden och minimera lager? Manuella processer är ofta det som kommer i vägen. Gör det enkelt att skapa automatiserade och integrerade processer genom hela värdekedjan. Hantera enkelt dina produktionsordrar, trimma lagret, maximera utnyttjandet av produktionskapaciteten och bli mer flexibel.

Stärk din kundtjänst

Vägen till bättre kundservice sker genom en samlad översikt av alla serviceuppgifter och kompetenser. Med Business Central får du allt på ett ställe. Det garanterar bättre service och resursanvändning eftersom du, med hjälp av endast ett klick, kan tilldela rätt anställd rätt uppgifter. Anställda meddelas löpande  via smarttelefonen om uppgifter och rutter och har även tillgång till kundens uppgiftshistorik.

HR och personal

Om HR-ansvarig inom ditt företag kan automatisera samtliga HR-uppgifter kan tid istället spenderas på att utveckla anställda och organisationen. Effektivisera processerna i Business Central. Gör det enkelt att hantera och ändra information om t.ex. kontrakt, kvalifikationer och kontaktinformation. Få även bättre överblick över frånvaro, analysera den och få bättre insikt.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt